Follow

Thursday, 9 June 2011

LeyhaZaleha

assalamualaikum . ney first entry aku . actually aku tak tahuu nak post apaa kan .
so jari ney terasa bagai nak menaip jea , haha . oke , aku rasa aku nak cakap tentang aku dulu kowd .
biase lahh , aku pon baru jea kan dengan blog ney ,
okay . korang boleh pggil aku LEYHA jea . haha , comel takk ?
perasan lah plak kann . tapii betull apaa . haha , bila adaa jea orang dengar nama aku , mesti diorang nyanyi .
nak tergelak pon adaa .
hmm . umur aku sekarang 17 tahun berapa bulan ntah lah , tak sempat nak kira ,
bulan 10 nty baru lah cukup 18 tahun tahun . muda lagi tuhh . hehhe .
duluu masaa skola rendah aku study dekad SK FELDA PAPULUT . ceywahhh . actually , FELDA PAPULUT ney , tempat kelahiran aku . anak jati lah katakan . haha .
thenn . sambung study form 1 smpai form 3 dekad SMK KENERING . even , sekolah ney takde lah popular sangat kann , but aku suka study dekad sini . dekad sini aku dapat bestfrend tahuu . huhu . dye comel . okayokay , nanti lah aku cite pasal dia , aku nak cite pasal aku dulu kan . haha .
okay , masa form 4 aku dah mula menjejakkan kaki dekad ISTANA SEMETRIK woo .
hm , dekad sini banyak lah pengalaman yang baru , if aku tak pernah jumpa dekad SMK KENERING . aku jumpa dekad sinii . hohoo .
okay . aku adaa 12 adik beradik , ramai kann ? 1 dozen kowt . haha .
aku anak yang ke 9 , kira golongan adik jugak lah kan . hehe . nak kata manja ? tidak samaa sekali , haha .
jangan harap lah nak bermanja manja kan , adik beradik ramai sgt . haha .
hmm . enough okay . aku dah tak tahuu nak tulis apaa lagi . dekad bawah ney adaa lah gmabr aku yang tak berapa nak cute tuh , if korang nak tgok lah , kalau taknak tak payah lah , haha .




                                                 


                       gambar aku dekad dataran kejat :)

tengok lah chubby gilaa . kuat makan kann , haha



gambar gedikgedik jea ney dengan adek aku .


okay lah eh . sampai kat sini dulu , nanti entry aku yang laen aku letak gambar banyakbanyak tahuu . hmm . thanks for reading ! byebye !



Do Leave A Comment . Suka ? Like Jer Ye ;)

2 comments:

cik ena said...

testing.. 1 2 3 ...haha

ZALEHAZAINUDIN said...

@cik ena ; hahah .